fbpx

Potilaat

Kaunis hymy ei ole enää hinnasta kiinni.

Lumiliner-hammaslääkäreiltä hinnat alkaen 2004 €

Esimerkiksi:

  • Esteettinen yhden leuan oikominen (10 kalvoa) 2004 €
  • Molempien leukojen oikominen (2 x 14 kalvoa) 2884 €
  • Molempien leukojen isompi oikominen (2 x 21 kalvoa) 3904 €

Hinnat sisältävät 3D-hoitosuunnitelman, kalvot, retentiokalvot ja kaikki hammaslääkärin palkkiot. (Hinta ei sisällä mahdollista konsultaatiokäyntiä, eikä hoidon jälkeen mahdollisesti tarvittavaa lisäretentiota)

Helppo ja huomaamaton
kalvo-oikominen

Jo 20 vuotta käytössä ollut menetelmä on viime vuosina mullistanut oikomishoidon. Menetelmä on helppo, huomaamaton ja miellyttävä käytössä. Irroitettavilla, lähes näkymättömillä Lumiliner-oikomiskalvoilla hoitojakso halutun lopputuloksen saavuttamiseksi kestää yleensä 5–12 kuukautta.

Hampaittesi mukaan yksilöllisesti valmistetut oikomiskalvot korjaavat hampaittesi asentoa askel askeleelta – tehokkaasti, tarkasti ja hellävaraisesti. Oikomishoito tapahtuu aina turvallisesti hammaslääkärisi valvonnassa tehdyn hoitosuunnitelman mukaisesti.

HOITOPROSESSI

Hoitosuunnitelma

Ensimmäisellä hoitokäynnillä hammaslääkäri ottaa potilaan hampaista jäljennökset (digitaalisesti tai jäljennöslusikalla) sekä kuvat suusta ja kasvoista ja toimittaa ne Lumi Dentalille. Muutama päivä tämän jälkeen hammaslääkäri esittelee potilaalle hoitosuunnitelman (hoitosuunnitelma, videoanimaatio ja 3D-kuvat). Hoitosuunnitelmasta nähdään yksityiskohtaisesti hoidon eteneminen vaihe vaiheelta ja kaunis lopputulos. Kalvojen valmistaminen alkaa, kun potilas ja hammaslääkäri ovat hyväksyneet hoitosuunnitelman.

Oikomishoito

Kahden viikon kuluttua hoitosuunnitelman hyväksymisestä oikomiskalvot saapuvat hammaslääkärille. Seuraavalla käynnillä hammaslääkäri kiinnittää muutamien hampaiden pintaan pienet muoviset otepinnat. Näiden otepintojen avulla kalvo ohjaa hammasta haluttuun suuntaan. Tältä käynniltä saat mukaan kalvot 6–8 viikoksi. Kalvoja vaihdat kotona kahden viikon välein. 6–8 viikon välein on tarkastuskäynti hammaslääkärin luona, jolloin saat aina mukaasi kalvot seuraaville viikoille.

Lopputarkastus ja retentio

Kun hoito on valmis, on vuorossa lopputarkastus. Samalla hammaslääkäri päättää millaisen retention lopputulos vaatii, jotta hampaat eivät lähde hakeutumaan takaisin. Yleisimpiä retentiovaihtoehtoja ovat retentiokalvon käyttö tai retentiolanka hampaiston sisäpinnalle.

Jätä yhteystietosi,

niin ohjaamme sinut lähimmälle Lumiliner-hammaslääkärille!

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Paikkakunta
Voit kertoa halutessasi, millaisia tarpeita sinulla on hampaisiisi liittyen
Haluan että minuun otetaan yhteyttä tarkastusajan sopimiseksi, ja että minulle toimitetaan lähimmän Lumiliner-yhteistyöhammaslääkärin yhteystiedot.

eFDW

Contact

Lumi Dental Oy
+358 (0)20 770 5420
info[at]lumidental.com

Kontakt

Lumi Dental Oy
+358 (0)20 770 5420
info[at]lumidental.com

 

Eesti kliendihaldur | hambaarst
Mairi Korkka
+372 5399 6199
mairi.korkka(at)lumidental.com

Korduma kippuvad küsimused

Mida teha kui Lumiliner kape läheb katki või kaob ära?

Kui kape läheb katki või kaob, anna meile sellest koheselt teada. Informeeri, mis number kapega oli tegemist (kapedel on järjekorra number)ja saame tellida tasuta uue kape.Niikaua kuni uus kape kohale toimetatakse, kanna suus veel eelmist kapet. Kui kape läheb katki vahetult enne järgmise kape suhu asetamist, võib siiski mõelda raviplaani silmas pidades ka järgmise kape kasutusele võtmist mõned päevad varem. Kindlasti peaks alati sellistel juhtudel teavitama oma hambaarsti ja kokku leppima, kuidas raviga edasi minna.

Kas võin maksta ravi eest etappidena?

jah, see on võimalik sest paljud hambaravi kabinetid pakuvad erinevaid järelmaksu võimalusi. Küsi selle kohta kindlasti oma hambaarstilt.

Mida teha kui ravi ei suju raviplaani järgi?

Patsient peab kapesid vahetama iga kahe nädala tagant. Kui juhtub, et uus kape ei sobi suhu, võib eelmise kape kandmist pikendada 1-2 nädalat. Juhul kui ka siis uus kape suhu ei sobi, tuleb võtta uued jäljendid, teha uus raviplaan ja tellida uued kaped. See kõik tehakse patsiendile tasuta ,patsient ei pea selle eest uuesti maksma.

Kui tihti peaks käima hambaarsti vastuvõtul kapedega ravi ajal?

Esimesel visiidil võetakse jäljendid ja fotod, vajalikud röntgenpildid.  2-3 nädala pärast on juba ravi alustamine ehk asetatakse hammastele kinnitused ja kaped. Alates esimese kape suhu asetamisest peaks iga  6-8 nädalase vahega käima hambaarstil kontrollvisiidil. Raviplaani pikkus sõltub sellest, milline oli algne olukord ja kui palju ja kui suures ulatuses on vajalik hammaste asendit muuta. Keskmise raviplaani pikkus on 5-12 kuud.

Usein kysyttyä

Onko hinnoissa mukana alv?

Kyllä, hinnat sisältävät arvonlisäveron niiltä osin, kun ne ovat arvonlisäverotettavia. Kaikki oikomiskalvojen ja tarvikkeiden hinnat sisältävät Suomessa arvonlisäveron 24 %. Hammasläärin työveloitukset ovat arvonlisäverosta vapaata, eli sen osalta alv on 0 %. Kaikki esittämämme ovat siis lopullisia hintoja sisältäen kaikki verot ja kulut.

Miten toimitaan, jos hoito ei etene suunnitelman mukaisesti?

Kalvoja vaihdetaan kahden viikon välein. Mikäli seuraavat kalvot eivät mene paikalleen, voidaan samojen kalvojen pitämistä jatkaa 1-2 viikkoa. Mikäli tämänkään jälkeen seuraavat kalvot eivät mene paikalleen, otetaan potilaalta uudet jäljennökset, tehdään uusi hoitosuunnitelma ja uudet kalvot. Tämä kuuluu Lumiliner-takuun piiriin, eli uudet kalvot tulevat veloituksetta.

Voinko maksaa hoidon erissä?

Yleensä tämä on mahdollista. Useimmat hammaslääkäriasemat tarjoavat erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Kysy maksamisesta hammaslääkäriltäsi.

Kuinka usein minun tarvitsee käydä hammaslääkärillä?

Ensimmäisellä käynnillä otetaan jäljennökset ja kuvat. Tästä 2-3 viikon kuluttua on hoidon aloituskäynti. Tämän jälkeen on kontrollikäyntejä 6-8 viikon välein. Hoidon kokonaispituus riippuu lähtötilanteesta. Yleensä hoito kestää 5-12 kuukautta

Miten toimitaan jos Lumiliner-kalvo menee rikki tai häviää?

Oikomiskalvon rikkoutuessa tai hävitessä, ilmoita meille kalvon järjestysnumero ja teemme nopeasti veloituksetta uuden. Sillä aikaa pidetään suussa edellistä kalvoa. Mikäli kalvo rikkoutuu juuri ennen kalvon vaihtoa, voidaan myös tapauskohtaisesti harkita seuraavan kalvon ottamista käyttöön muutamaa päivää suunniteltua aiemmin. Potilaan tulee aina tällaisessa tilanteessa olla yhteydessä hammaslääkäriin ja sopia miten toimitaan.

Yhteystiedot

Lumi Dental Oy

+358 (0)20 770 5420
info[at]lumidental.com