Vaivaton ja turvallinen hoitoprosessi

Hoitosuunnitelma

Ensimmäisellä hoitokäynnillä hammaslääkäri ottaa hampaistasi jäljennökset (digitaalisesti tai jäljennöslusikalla) sekä kuvat suusta ja kasvoista ja toimittaa ne laboratoriolle. Noin kuukauden sisällä hoitokäynnistä, hammaslääkäri esittelee sinulle hoitosuunnitelman (hoitosuunnitelma, videoanimaatio ja 3D-kuvat). Hoitosuunnitelmasta nähdään yksityiskohtaisesti hoidon eteneminen vaihe vaiheelta ja kaunis lopputulos. Kalvojen valmistaminen alkaa, kun olet hyväksynyt hoitosuunnitelman yhdessä hammaslääkärin kanssa.

Oikomishoito

Kahden viikon kuluttua hoitosuunnitelman hyväksymisestä oikomiskalvot saapuvat hammaslääkärille. Seuraavalla hoitokäynnillä hammaslääkäri kiinnittää muutamien hampaiden pintaan pienet muoviset kiinnikkeet, joiden avulla kalvo ohjaa hammasta haluttuun suuntaan. Samalla käynnillä saat mukaasi kalvot ja hoidon seurantaan tarvittavan skannauslaitteen. Skannauslaite edustaa hammashoidon uusinta keinoälyä hyödyntävää teknologiaa, jolla hoitohenkilökuntamme seuraa Lumiliner-hoidon etenemistä reaaliaikaisesti.

Lopputarkastus ja retentio

Kun hoito on valmis, on vuorossa lopputarkastus. Otamme kuvat uudesta hymystäsi ja sovimme lopullisesta retentiosta, jolla estetään hampaiden palautuminen takaisin. Yleisimpiä vaihtoehtoja ovat retentiokalvon käyttö tai retentiolanka hampaiston sisäpinnalle.

Valloita hymylläsi!

Tee maksuton virtuaalinen hoitoarvio tai jätä yhteystietosi, niin ohjaamme sinut lähimmälle Lumiliner-hammaslääkärille.