Lumi Dental -rahoitus

Helppo ja joustava tapa maksaa erissä

Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

Lumi Dental -rahoitus tarjoaa aidosti joustavia maksuvaihtoehtoja ja mahdollistaa hoidon käynnistämisen helposti ja nopeasti. Maksa esimerkiksi oikomishoito kätevästi osissa ja valitse sinulle sopiva kuukausierä.

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa; kun tiedät toivomasi rahoituksen määrän, voit tehdä hakemuksen alla olevan linkin kautta – päätöksen saat heti.

Suosittelemme hakemaan luottoa 4000 eurolle, jolloin rahoitus kattaa hoidosta riippuen sekä Standard-, että Premium-pakettiemme hinnan. 

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat korotonta maksuaikaa jopa 12 kuukautta
  • Tililuoton avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua.
  • Voit maksaa tilisi loppusaldon pois koska tahansa ilman lisäkuluja
  • Luotonantaja on Resurs Bank Ab Suomen sivuliike
Tutustu Lumi Dental -rahoitukseenHae rahoitusta tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tililuoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Olethan tämän jälkeen yhteydessä Lumi Dentaliin oston varmentamiseen liittyen 040 0148672, info@lumidental.com.

Lumi Dental -rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä voit myös olla yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).